Casa cu suprafata utila de 150 mp - Pangrati Design
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Casa cu suprafata utila de 150 mp

Category
Rezidential
About This Project

Proiect realizat in stil modern

Pentru aceasta casa s-au folosit pentru placajele interioare si exterioare , materiale naturale si anume parchet triplustratificat de stejar culoare gri in zonele de living – dinning – bucatarie si travertin clasic periat pentru exterior zonele de trasee pietonale , iar la terasa s-a folosit lemn de deck .

S-a acordat o atentie sporita luminilor si sistemelor de iluminat exterioare si interioare pentru a se creea atmosfera si intimitate .
In zona exterioara , s-a dorit construirea unei bucatari de vara in aceiasi zona cu terasa , lucru de care s-a tinut cont in amenajarea exteriorului casei .

Scarile care urca spre camerele de la etaj au fost acoperite cu mocheta speciala cu fir de poliamida ,rezistenta la trafic casnic ,mocheta ce se continua si in zona dormitoarelor si biroului oferind un confort tactil special in zonele de la etaj