Apartament cu suprafata utila de 150 mp - Pangrati Design
15411
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15411,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Apartament cu suprafata utila de 150 mp

Category
Rezidential
About This Project

Living – dormitor matrimonial si baie matrimoniala

Pentru acest apartament cu un living foarte generos s-a utilizat o canapea de piele cu un design modern de culoare crem deschis in raport cromatic cu mobila din mdf vopsit lucios in nuante diferite si cu un accent de negru in baza mobilei si unul dintre corpurile verticale , accent ce se regaseste la o intensitate redusa in placajul de marmura folosit la stalpi .
Rama ce delimiteaza incastrarea televizorului a fost realizata din profil de travertin si s-a creeat un dialog interesant intre luciul mobilei si rugozitatea pietrei naturale .
Lucrarile de arta moderna folosite in aceasta amenajare au fost concepute special pentru a intregii proiectul si a creea puncte de interes in zona livingului si a diningului .

Dormitorul matrimonial este amenajat in acelasi stil folosindu-se ca puncte de interes cele doua lastre de onix luminate din cutiile special create ascunse in perete si panoplia din spatele patului tapitata cu piele naturala in culoarea cafelei cu lapte . Patul este din piele naturala alba iar mobilierul din mdf vopsit lucios . Culorile cu care s-au zugravit peretii au fost alese in aceiasi gama de cafeniu ca si culoarea din spatele patului , folosindu-se pentru tavan o nuanta vizibil mai inchisa decat a peretilor pentru un plus de intimizare a spatiului .

Baia matrimoniala continua viziunea folosirii materialelor naturale , folosinduse pentru placarea peretilor si a pardoselii travertin polisat si lastre de marmura in zona vaselor sanitare si la zona dusului .
O atentie deosebita deasemenea este acordata circuitelor de lumina pentru a avea si iluminat care intimizeaza atmosfera si iluminat mai puternic cand este nevoie.