Despre noi - Pangrati Design
15571
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15571,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-1.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Despre noi

PANGRATI DESIGN a realizat proiecte de Arta Decorativa si Design incepand cu anul 2000 in diverse locatii publice si private.

Experienta si implicarea membrilor ce compun echipa Studioului de design precum si colaborarea acestora inca de la primele schite ce se vor materializa intr-un proiect de design la fel ca si schimbul de informatii intre acestia, calcularea riscurilor si cautarea celor mai bune solutii pentru fiecare provocare in parte au facut ca proiectele executate de PANGRATI DESIGN sa devina reale succese.

Fondata in anul 2000 de catre Roland Pangrati , Licentiat in Artele Plastice si Decorative al Facultatii de Arte Decorative si Design din cadrul Universitatii de Arta din Bucuresti , PANGRATI DESIGN ofera servicii de design pentru clientii sai in domeniul rezidential, comercial, office, exterior planning, sali de conferinte, saloane de evenimente, industria HORECA.
Aceste servicii de design se pot solicita in urma unei programari pentru stabilirea detaliilor ce vor alcatui proiectul de design si fisa de bugetare.

Solicită o întâlnire

Consideram ca noile tehnologii ale secolului 21, trebuie sa fie integrate in interioarele create fie ca acestea sunt birouri in care se doreste sa se creasca productivitatea si buna dispozitie a angajatilor, sau case in care fiecare membru al familiei sa isi regaseasca propria oaza de liniste si in acelasi timp sa ofere si spatii generoase in care familia sa se reuneasca pentru activitati comune sau ocazii speciale.

Case inteligente, spatii pentru corporate sau interioare apartinand industriei HORECA sunt proiectate in cele mai mici detalii pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura la final de toate oportunitatile create de tehnologiile moderne.